Kuusamon perunarieska
Kuusamon perunarieskaa on leivottu aina vuodesta 1970 ja alkuperäinen maku pohjautuu paikalliseen reseptiin. Käsin tehdyt perunarieskat valmistuvat kotimaisista, tarkkaan valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Tuoteseloste:
vesi, hiiva, perunahiutale, vehnä- ja ohrajauho, maitojauhe(hyla), suola 0,9%. Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 30 kpl/ltk, 230g/kpl.
Valmistusohje:
Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen) uuni- tai reikäpellillä ilman leivinpaperia. Lämpötila n. 250 C. Paistoaika n. 8 min
Mikäli ette pysty toimittamaan verkkolaskua, pyydämme lähettämään paperilaskut osoitteella:
Petäjälammen Herkku Oy
PL 11908
00062 LASKUTUS
Laskutustietomme:
Verkkolaskutustunnuksemme
003724705275
Välittäjätunnus
E204503