Kuusamon ohrarieska
Kuusamon ohrarieskan juuret yltävät aina vuoteen 1970 ja herkullinen maku pohjautuu perinteiseen reseptiin. Alusta loppuun asti käsityönä tehdyt rieskat valmistuvat kotimaisista puhtaista raaka-aineista.
Tuoteseloste:
vesi, ohra- ja vehnäjauho, rasvaton maitojauhe(hyla), suola 0,9%, leivinjauhe. Tuote on vähälaktoosinen.
Myynti vähittäiskaupoille: 25 kpl/ltk, 330 g/kpl.
Valmistusohje:
Paisto jäisenä kiertoilmauunissa (viitteellinen) uuni- tai reikäpellillä ilman leivinpaperia. Lämpötila noin 260 C. Paistoaika n. 13 min
Mikäli ette pysty toimittamaan verkkolaskua, pyydämme lähettämään paperilaskut osoitteella:
Petäjälammen Herkku Oy
PL 11908
00062 LASKUTUS
Laskutustietomme:
Verkkolaskutustunnuksemme
003724705275
Välittäjätunnus
E204503